Beslutångest inför fel sorts beslut

Snart är det Prison Break som har en hedersplats på veckans tvtittande (den enda timmen i veckan jag kollar på tv wtf). Jag är väl förmodligen den enda som fortfarande kollar på det? Lite tjatigt är det väl kanske, men PB i mitt hjärta för alltid ändå alltså! Måste kolla säsong 1 och 2 igen!!! Har pluggat lite körkortsteori, det går väl sådär men jag kämpar på, och fixat med musiken på datorn (något som man kan ägna timmar åt alltså). Har nog äntligen löst mitt jackproblem också tror jag, eller jaa hoppas jag väl.. Att det ska vara så svårt! Haha.. Som S sa, jag har svårt att bestämma mig för värsta småsakerna men sticker iväg ett år till Brasilien hur som helst.. Haha, ja bra konstig är jag ibland alltså. Kanske borde tänka över min prioritet, den är nog ganska vrickad! Men det är ju sant.. Det är mycket svårare att bestämma sig för vilken jacka man ska köpa än för att sticka iväg ett år till Brasilien! Konstigt men sant.. Ja, jag är nog sjuk! :P

Ny vecka, nya möjligheter

Wow, söndag kväll igen. Måste verkligen sova snart, ska upp typ halv 6 imorgon för en 3 h och 20 min lång körlektion imorgon bitti kl 7!!! Buhu, må det inte vara sådär sjuukt kallt då! Men det ska ju bli varmare igen nu har jag hört... Inte långt kvar till uppkörningen nu (längtar tills jag får den där lilla plastbrickan) och på fredag skriver jag ju teorin! Jaaa, då kan ni säkert tänka er hur min vecka kommer se ut... Helgen hart vart mys i alla fall så nu är jag laddad igen! Så mycket att göra och hålla reda på! Men jag klarar allt, utan problem! Konsten är att andas! Och det där ljuset, tanken på framtiden (och nuet) i bakhuvudet och den där känslan i bröstet...

Softa på soffan

Seriöst, vad hände med partybella? Har hon dött eller? Nej, hon tar det nog bara lugnt ett tag. Chillar. Väntar på bättre tider! Bra för levern är det ju också, den är säkert jätteglad! Har bäddat ner mig i soffan och kollar på film, inte var det bättre igår. Haha. Snart får jag besök i alla fall så man slipper känna sig så ensam i vintermörkret. Kommer nog seriöst aldrig våga åka tunnelbana igen (kollar på Beck). Buhu, polis ska jag inte bli i alla fall! Allt är så grått och trist! Kul liv lixom. Nej, jag känner mig mer kreativt lagd. Musik, dans, inredning och språk! Ja, jag väntar på bättre tider med andra ord. Herregud, jag har hela livet framför mig! Så mycket att se fram emot. Så länge kan jag gott softa på soffan ibland på lördagskvällarna, ingen har dött av lite färre kalorier. Nej, nu tillbaka till Beck innan de andra kommer. Fan, jag som skulle hinna klä på mig i pausen (sitter här i morgonrock), haha!


När det är 0gradigt hammrar man

Heeej igen! Jahaja, då var höstlovet nästan slut igen då. Tråkigt då, eller inte! Livet går vidare! Det ända som är lite tråkigt är att det är nollgradigt ute och jag kollade på massa vinterjackor igår men köpte ingen!! Tänkte att jag har väl lite tid kvar för att bestämma mig! Men ack så fel man kan ha! Fast jag överlever nog med halsduken virad några varv, min nya gosiga mössa och stora fleesevadderade vantar! Buhu, trots allt ser jag fram emot att trotsa kylan!! Det är som om ödet ger mig små tecken hela tiden, lite var stans kommer de in i bilden! Måste ringa och berätta för mamma! Haha, hon är verkligen plågad med alla mina kärlekshistorier!

Äntligen är guldramarna med det svarta sammetstyget på plats! Det blev sjukt snyggt, en av de fyllda med alla mina Brasilien örhängen! Vem har sagt att man ska få njuta av de vackra tingen bara när de hänger i mina öron?! Sammetstyg är dock helt sjukt dyrt! Köpte dessutom alldeles för mycket igår på min regniga stanrunda med S efter att jag vart ute och halkat på Bromma halkbana. Det var verkligen sjukt läskigt när bilen sladdade och snurrade flera varv, men vi tjöt av garv varje gång! Sen fick jag skjuts till Solna Station (den stationen förföljer mig verkligen) av kvinnan som berättade om när hon var ung och orädd och hade skaffat körkort i Iran direkt när hon fyllde 18 (nu var hon på banan igen med svenskt körkort ). Hon och hennes man var väldigt trevliga! Nej nu måste jag äta något och dammsuga upp alla slamsor sammetstyg som ligger på vardagsrumsgolvet tillsammans med massa nubb! Jag har verkligen ont i pekfingret efter allt hammrande!

Ps. Ni vill inte köra in i ett träd i 90 km/h. Ds.

På riktigt

JAG ÄR SÅ KÄR I DIG ATT JAG VET INTE VART JAG SKA TA VÄGEN!!!


RSS 2.0