Think outside the box

Det ligger en förbannelse över mig och körkortsteori. Jag vet inte vad det är, men det går inte ihop, inte ännu (men nästa fredag MÅSTE det göra det). Jag har en tendens att göra löjligt enkla grejer komplicerade i mitt lilla huvud. Även fast det är vad jag gör för det mesta måste jag think outside the box helt enkelt, speciellt när det gäller det här!  Men jag ska inte låta någon jäva förbannelse ligga i min väg, jag har helt enkelt genomskådat vägverkets "list" och den är INTE rolig. ÄH VAFFAN, jag vet att jag kommer klara det här. Om två veckor har jag körkort, det är jag helt säker på. Punkt slut.
Visst är det löjligt många LÖJLIGT torra strån ivägen, men titta, där borta skiner ju solen!

Idag är det torsdag

Sitter här i soffan med min utsökta snabblatte och två knäckebröd mackor. Hur klarade jag mig utan knäckebröd i ett helt år? Det har fortfarande inte gått in i mitt huvud!!! I fortsättningen får jag helt enkelt börja importera om jag ska bosätta mig på någon plats i världen där det inte finns knäckebröd igen!! Uhu... Ska iväg på yoga lite senare. Annars känns det som om hela dagen redan har passerat, jag skulle inte sova så länge ju! Men låg uppe till halv 3 och gjorde gud vet vad så det var väl ganska behövligt och jag drömde så mysiga drömmar! You're always in my dreams babe! Soon not to become dreams?! I alla fall, lika bra att hela dagen redan har gått för det betyder att tiden går fort och snart är det dags igen! Helt sjukt vad mycket det finns att se fram emot nu framöver, så höstlovet är ganska klent i jämförelse med det vill säga!

Har inte vågat titta på termometern ännu, men det ser väl inte sådär jättekallt ut? Vattnet ligger lugnt och stilla i alla fall, så det blåser nog inte! Trevligt vore förståss med en annan färg på himmelen men man kan inte få allt! Nej nu ska jag fortsätta fundera på vilken konsult jag ska anlita och plugga lite mer teori! Måste fixa med all musik på datorn också!

Man ska inte tro att det bara är över Sverige det ligger gråa moln, även fast det vore lite trevligt emellanåt att få se det som faktiskt finns där bakom...

Eh, blogga var det ja...

Det här verkar ju vara ett helt hopplöst fall, jag som hade så stora planer. Får ta och kolla över dem igen. Vill man uppnå saker och ting kan det behövas en ansträngning, precis, det kan behövas. Det största hindret är dock tidsbrist, men det behöver kanske inte ta så jättelång tid? En liten kvart kan man väl klämma in (fast det tar alltid längre tid än man tror)? Annars vet jag inte, fullt i huvudet men tomt i fingertopparna. Nä, ska jag ta och skärpa mig? Mest för min egen skull. Men som idag, har jag verkligen gått omkring i morgonrock hela dagen och egentligen haft hur mycket tid som helst. Det var iof första gången på väldigt länge och förmodligen anledningen till att jag sitter här! (Jaha, där ser man). Fenomenet kallas höstlov och är inte speciellt långvarande. Men äh, det här fixar jag va? Hur som helst ska jag försöka sova nu. Även fast såna här dagar inte är speciellt bra så behövs de också. Första halvan gjorde jag iof bara massa nytta, det var först lite senare det spårade ur och den här känslan smög sig på. Men jag har mått så (fruktansvärt) bra så pass länge nu att det är väl på tiden. Måste komma ut imorgon, jag får sluta upp med att vara så extremt osocial (även fast jag trivs ganska bra med det emellanåt). Kanske en sväng förbi biblioteket, köpa svart sammetstyg till min örhängstavla, gå på yoga, kanske ta en fika. Snart är det dags igen! *Längtar*


Bara för att en bild i varje inlägg är ett måste och jag inte skulle banga. Mexico i januari och februari kanske?


Men guuud...

Jag hinner ju inte med det här!

Jag och min tvilling


Eh jaa, mitt hår är aningen galet. Det hör väl till, antar jag. Och ännu en lördag har passerat, som från början hade massa saker inbokade, men som inte blev till någonting. Men det blir så ibland, tyvärr. Det skapar ju inte världens bästa känsla direkt, men det ska jag bota genom att ge mig ut i mörkret och vidare på andra äventyr! Vi får se vart jag hamnar, först ut är hem till M iaf! Känner för att utforska något nytt, men vart ska man gå? Senast I och jag försökte gick det ju inte så bra, två ställen som hade utgett sig för att vara öppna den kvällen var helt igenbommade utan minsta förklaring. Eh...? Bättre lycka ikväll då, trots att vi hade rätt kul ändå i onsdags! ;) Haha...


Ge mig till dig och vi får det bästa av två världar

Och så händer det igen, jag blir gaalen. Den där känslan i magen, bilden i huvudet. Jag blir inte av med den, vill inte bli av med den. Kan inte slita mig, jag bara måste. Kan inte riktigt komma på närsenast det var såhär, men det var länge sen, tråkigt och skönt nog på samma gång. Men det krävs mod för att väcka kreativiteten och då släpps kontrollen och bilden av insikt tar över. Det är så tydligt det kan bli, och jag vill inget hellre. Ibland bara vet man, och den här gången finns det inga direkta hinder, som vid tidigare tillfällen. Vill man något, så får man alltid igenom det till slut. När jag tänker efter är det så med det mesta i livet, trots alla motgångar. Det gäller bara att göra sin beställning och betala för den när den kommer. För jag måste, så långt vet jag! Jag har klarat mig rätt bra, men ibland går det lite för långt , fast det är man själv som väljer. Kan inte låta bli, vill ha dig! Här, här, här! Nu! :)

Den där känslan av otillräcklighet


Det är intressant det här med hur mycket man ska hinna med egentligen, var ska man få all tid ifrån? Jag menar, ett dygn har bara 24 timmar. Ändå ligger den där känslan där av otillräcklighet, det finns så mycket men man hinner så lite. På ett plan handlar det säkert om hur effektiv man är, men ändå... Livet är så kort! Hjälp, vad ska jag ta mig till? Jag vill göra allt samtidigt och befinna mig på flera platser i världen på samma gång! Fast inte så mycket man kan göra förutom att acceptera läget som det är, infinna sig där man befinner sig i livet och flyta med. Lugn bara lugn, allt ordnar sig?

Med två rökmoln bakom oss ska vi korsa varandras väg


Ja, för lite mer än en vecka sedan kunde man fortfarande sitta på berget med den här utsikten och äta middag. Men det är rätt trevligt nu med, och sådär fuktansvärt kallt är det ju inte, fast det är nog mest jag som vant mig. Men som igår, det är nästan lite mysigt deprimerande när himmelen är så grå den kan bli och regnet liksom smälter ihop med luften. Då är det tillåtet och bädda ner sig hemma en hel dag och bara ladda ner massa bra musik. Har vart ute och kört med mamma i mörkret och gjort lite spontaninköp. Studsade av lycka när jag ringde och skorna jag ville ha fortfarande fanns inne, det gjorde min dag. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer, men det man vill ha kan man få. Och jag ska ha det. Jag bara måste. Men oftast vill man inte ha det längre när man vet mer, men nu vet jag väl ändå mer än vad jag brukar göra när det blir såhär? Ja, det är härligt i alla fall, och lite jobbigt på ett sätt. Gäller att slita sig ibland, och tygla sina tankar som gärna vandrar iväg på egen hand och vägrar komma tillbaka när man ropar på dem. Nej nu ska jag dricka upp mitt te och försöka skriva något på spanska.


It´s aint me, but it's reality


Bjuder på den här, såhär precis innan läggdags. Från en stökig "walk in closet" i ett främmande land precis innan en av mina sista utgångar. Lite fina klistermärken där på spegeln också. Förmodligen den sista bilden ni ser på mig med kamera i handen, haha, och barbent, på ett bra tag. Det är facsinerande ändå hur olika världsdelar kan påverka så mycket. Mest handlade det väl om att jag inte orkade bry mig, inte orka sticka ut mer än jag redan gjorde, vilket kan vara ganska bekvämt ibland. Jag kan stå för det ialla fall, det är en helt annan verklighet. Eller kanske ser ni mig dansandes såhär imorgon, vi får väl se! ;)

RSS 2.0