For the rest of my life

Kan jag sluta inbillga mig att jag skulle vara bra på det här, att det skulle vara min grej.. haha.. På sätt och vis får jag väl tacka (gud) att det inte är det, jag lägger helt enkelt min tid på annat. Inte för att det handlar om så mycket tid, men i alla fall. Nu har jag i alla fall ont i halsen för första gången på över ett halvår, jag som inte skulle bli sjuk!!! Dock har det inte brytit ut fullt, och hällre nu än om 1-2 veckor. Så egentligen räknas det inte, fast det är inte så konstigt heller ändå med tanke på hur onyttigt jag ätit senaste tiden och dragit ner på träningen under jul och nyår, men nu är det slut på det! Jag har ju trots allt motivationen och ett syfte, annars hade jag aldrig kommit igång... Men nu är det för resten av livet...! Inga fler avbrott, nu ska jag aldrig mer bli sjuk!

Å andra sidan

+ listan:

jag sparar pengar
jag slipper fixa krångligt visa
risken för hudcancer minskar
jag slipper bli magsjuk
jag slipper en lång flygresa
jag slipper massa jobbiga människor efter mig

eh.. ja.. listan kan INTE göras lång, jag vill jag vill jag vill!!! buhuuu... Kan inte riktigt släppa det, och inte fan blir det bättre av att man har ägnat eftermiddagen åt att VÄNTA och vänta och ta reda på info. Faaaaan! :( Kanske bäst ändå trots allt, men jag viiiiiill! Okey, jag har hela livet framför mig men jag hade en sån EXTREM lust. Kände mig så spontan, ville bara ge mig ut på äventyr och inte tänka! Som jag brukar... Back to vardagen. Jag viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill!

Life's ma bitch

Life's a bitch that fucks you nice and slow (Don't take it word by word, it's something positive)! But EVERYTHING still has a meaning, and happens for a reason! Life's what you make it, wherever you are at the moment! There's no limits! Life's sweet!

RSS 2.0