Bästa på länge

Okey, niceaste kvällen på länge. Det slår nästan måndagen faktiskt, om man bortser från vissa detaljer. Länge sedan man kom hem såhär sent, härligt alltså. Det var bra samtidigt som det ändå inte var såå bra, på något konstigt sätt. Men jag ska vara nöjd, är fett nöjd ändå, kunde vart annorlunda man ändå inte. Framsteg ändå, helt klart och vissa pusselbitar börjar falla på plats mer och mer. En del försvann ut ur bilden, annat kom tillbaka och, inte det viktigaste men ändå, det bestod. Livet är som det är helt enkelt, och jag gör mitt bästa helt enkelt. Inte världens viktigaste grej ändå, men alldeles för stor roll för att inte nämnas. Helt enkelt för viktigt, men det är nice.


OH MY GOD!!!!

OH MY GOD, OFTA DET HÄNDER!!!!!!! Är i chock alltså, helt jag vet inte vad, glad, överraskad, förvånad, helt sjukt glad!! Ofta det hääändeeer! Jag säger det då bara, när man minst anar det alltså. Oh shit, hahahah! Dör typ! Vill bara skrika ut till hela världen, ringa alla nu! Jag dör! ;D Haha, och om det här bara var "första dagen", ojoj, hur kommer det här sluta då! Helt sjukt alltså, oh myyyyy!!!! Jag dör, igen, för typ 8e gången! ;)

Så säker men ändå inte

Det är nästan lite jobbigt det där när man tror sig vara säker, man verkligen bara känner det på sig, det kan inte vara annorlunda. Hur kan man vara så säker men sen när det kommer till kritan drar man sig ändå tillbaka? Är man verkligen så säker då?

Att leva, och vänta, och hoppas !

Att vänta är väl ungefär lika trevligt som att få det? Att hoppas och önska är typ samma sak som att det slår in? Stressad men ändå inte, har bråttom men ändå inte. Sjukt vad tiden bara går. Viktigast är ju ändå att man lever under tiden, och är nöjd med tillvaron. För det mesta är det lätt, men det är äckligt ändå vad det är det där lilla hoppet som håller allt vid liv, får lågan att fortsätta brinna, driver allt framåt. Det finns väl viktigare saker för fan, hatar samtidigt som jag älskar (tror jag) att det ska vara såhär. Egentligen alldeles för stor del av ens liv, usch. Speciellt med tanke på hur det är, och alltid har varit. Jag står i alla fall fortfarande upp, stadigt och stabilt. Så så himla stor del kan det ändå inte vara. Även fast det alltid kommer in på ett eller annat sätt. Men det är som det är, kommer vara som det kommer vara, har varit som det har varit. Så länge skiner solen, och gräset är inte grönare på andra sidan. Även fast det vore trevligt, spännande, är ganska nyfiken faktiskt. Men ja, att vänta och hoppas är nog lika trevligt som att få det, om inte trevligare? Man kanske inte ska kalla det vänta, leva är nog mer rätt ord.

Taking a stand

Very likely you will have to convince someone of something today. This will probably not be an argument, but rather a situation in which you have to present your case with vigor and energy. But if someone tries to talk you into something, you will defend your own position vehemently and successfully. This influence is not as argumentative as it sounds. People will not see you as spoiling for a fight, nor will they be particularly likely to pick a fight. Instead they will respect you for taking a stand for your own beliefs. Your inner confidence in your ideas and beliefs will help you initiate and take advantage of the opportunities that come your way. Do not be reluctant to use them. Under this influence you should be successful.

Ibland tror man, ibland inte.


Och som alltid söker man svar

Jahapp, fattar inte varför det alltid ska bli såhär. Eller alltid och alltid, men på ett ungefär. Kommer ingen vart, fattar inte vad som händer på vägen. Det gör verkligen ont, eller som en obehaglig klump mellan lungorna som man inte vet hur man ska bli av med, som massa energi som bara behöver göras av med. Vet inte alls hur jag ska göra nu faktiskt. Visst kan man bara skita i allt, som jag alltid verkar få göra till slut, men är samtidigt så jävla trött på det. Hur jävla länge ska man behöva vänta, få upp hoppet för att det sedan ska slitas ur händerna på en. Var man för seg, för otydlig, för dum i huvudet, vad är det för jävla fel. Jag förstår faktiskt inte varför det alltid ska vara såhär och vägrar tro på att det alltid kommer vara likadant, även fast det någon stans inne i mig finns en röst som säger att det inte är någon idé. Fast samtidigt vill jag inte ha den rösten, kanske inte har den. Ska jag vara helt ärlig vet jag inte just nu, vill inte ge upp, vill inte tro något. Åååååh, varför, varför, varför. Hade väl förutspått att det skulle komma, inte förvånad men ändå ledsen. Egentligen är det inte alls som förut, utan mest för att jag inte har något bättre för mig, typ. Men ändå så besviken, vill ändå inte ge upp. Men kanske är det man ska göra, hur mycket ska man behöva kriga? Inte för att jag krigar speciellt mycket, inte på alla plan. Kanske är just det som är grejen, jag krigar för lite. Vill dock inte göra bort mig, ta onödiga risker. Äh nu är jag mest bara trött, på det här, i huvudet. Får väl sova på saken, inte gråta mig till sömns, men med den där klumpen i bröstet. Kommer den försvinna med lösningen, finns det någon lösning? Snälla ge mig ett svar, någon. Jag själv till exempel.


Back on track

Det är så mörkt och mysigt, men snart blir det ljust. Även fast vi går mot mörkare tider igen (usch påminn mig inte). Fast äh vaffan, tid är tid helt enkelt. Sitter på min uteplats, mitt kärleksnäste, haha och fick helt plötsligt lust att blogga. Vette fan va de kom ifrån, okeydå - vissa misstankar! :P Men vill aldrig lämna den här platsen, den här soffan, utsikten, känslan, atmosfären, behaget, rumpontet. Just nu lyckas jag ganska bra med att bara vara faktiskt, har vart så länge. Behagligt, behövligt. Kommit på min grej helt enkelt. Ska inte skriva för långt, även fast jag har ett extremt sug efter att bara skriva just nu. Skriva av mig allt som kommer upp. Försökte skriva på min bok idag, gick inte så bra dock. Fattade inte vad jag redan hade gjort och slutade med att jag började läsa mina gamla dagböcker istället! Hm... Alltid lika kul, och så mycket som kommer tillbaka. Därför man borde ha en blogg också, bara lite ibland liksom. Ne nu är det nästan bäck/becksvart, ser bara mina egna händer i skenet från datorn. Kanske borde försöka sova, eller läsa lite kanske. Skriva klart min mållista. Ne nu har jag apont i rumpan och magen kurrar lite. Pöss hej

RSS 2.0