Who pushed my button?

Idag har jag nog fått i mig minst 4.5 liter vätska. Anledningen, att bli frisk tills imorn! Men just nu skiter jag dock i om apelsinkrokant och ekologiska gelehjärtan inte rensar mitt system också, det börjar bli lite enformigt med argentinskt kranvatten samt den argentinska versionen av typ "eldorado" té. Honung inköpt på en lokal hantverksmarknad väger dock upp saken.

Dock börjar detta nästan bli läskigt, lite kuslig i alla fall. Det är nästan som om det finns en knapp, och jag önskar att jag visste var den satt så jag åtminstone kunde välja våning. Nu har jag ju inte ens kontakt med mina ord, allt hör i hop och knäpps av en efter en. Jag skiter i att det kanske inte är så konstigt, men hade vi kört 5-i-rad hade jag vart jävligt framgångsrik. Någonstans där vid 3-i-rad började jag dock tröttna.

Absolut ingenting. Ingen, ingen, ingen, ingenting. Ingenting. Fan.

Skulle inte kalla det filosofi

Nä, vette fan alltså. Vet inte om jag ger upp lägenheten i alla fall, kanske reser två veckor, köper en fläkt, flyttar in i keramikverkstan? Ibland vill jag bara att tiden ska gå så fruktansvärt långsamt, och ibland snabbt. Som om det man väntar på inte är nu, men det är det ju, det är alltid nu. Är inne i någon sorts transformerande period, insikten liksom går på högvarv för att hitta sig själv. Detta som kallas 20års kris kanske? Skulle dock inte kalla det kris, mer en jävligt nödvändig process. Vissa saker jag kommit till insikt med kanske är mindre kul, men samtidigt är det skönt att veta att så är det liksom. Och även fast jag vet att det händer så mycket, utanför och i mig, varje dag, känns det lite som en blockering ibland. Men jag tror inte det är ett hinder. Jag vill bara vara här, stanna, se mig omkring, andas in luften och atmosfären. Se vad mer den har att säga mig, den dragkraften som köpte min biljett hit. Jag kanske är konstig, men jag vill inte resa. "Var har du varit?" Buenos Aires. "Var ska du?" Buenos Aires. Jag passar minst sagt inte in i backpackerkretsar, är och andra sidan inte de jag är här för heller. "Men de är ju de som är de intressanta." Jo man tackar, men nej tack.

Taskigt

Tycker det var lite taskigt av min vän Gunn att posta en bild på julskinka! Kunde du inte skickat med en julskinka också mamma? Chokladen håller på att smälta, får nog klämma in den i kylskåpet snart. Fan att man inte kan skicka en julskinka med bud alltså, eller det kanske man kan? Det är ju svinigt kallt i bagageutrymmet? Renée, you know what to do...

Bild: (Men med keso?) Gunn

Word

Det är NÄSTAN lite kallt på min balkong, passa på och njuuut! Har man det inte för kallt, har man det för varmt! Vet ni vad jag tror livet går ut på? Att lära sig att uppskatta det. Och när man väl gjort det, ja då dör man. ;-) Godnatt

Nu chillar vi ner lite va

Bryta upp allting och komma tillbaka till lite återstående tid eller fortsätta bygga och svettas ihjäl? Varför finns det så lite tid? Varför är jag så påverkad av detta hetssamhälle som bara skriker GÖR ALLTING NU PÅ EN GÅNG SÅ FORT SOM MÖJLIGT. Hallå livet är långt och jag har fortfarande nästan hela skiten kvar?

Vad fan gör man?

FAN VAD SVÅRT DET SKA VARA DÅ? Jag vill inte det ena och inte det andra. En del av mig vill inte, en del av mig vill. Känner mig som en bortskämd liten unge som ser problem i alla möjliga alternativ, och inget duger. Hah, jag orkar inte planera, jag orkar inte tänka, jag orkar bara vara. Och jag vill sticka, men ändå inte. Jag vill ha kvar min lägenhet, men ändå inte. Och imorgon måste jag ge mer eller mindre ett besked. Och stannar jag måste jag göra det vettiga, annars kan jag göra det sen. Och januari är bättre än mars i vissa, eller ganska många frågor. Ändå vill en del av mig inte, medan den andra inte vet alls. Och igår ville jag något helt annat än idag, och nu är jag någonstans mitt emellan. Äh, jag har ändå veckan ut på mig. När det kommer till kritan är det bara en fråga om pengar, dessa små detaljer, och det är egentligen det sista jag tänker låta begränsa mig. Äh, imorn gömmer jag mig och tänker, sen på tisdag får jag möta verkligheten. Mitt problem är att jag inte orkar anstränga mig. Trodde jag hade det mesta klart för mig här i livet, men nej långt ifrån. Inga problem med det i och för sig, hur kul vore det om man visste allt från början? Vägen är ju faktiskt en del av vägen också, so to say. Och nu snackar jag inte bara om januari, utan om allt, allt. Vad fan gör man? Haha...

Mitt beslut, inget beslut ;-)

Tror jag kommer närmare och närmare ett svar, ingen som helst aning om vad det är dock! Har lite olika alternativ som jag överväger lite hit och dit, men just nu känns det ändå som om att only time can tell. Och vi vet ju alla att man vet fan aldrig vad som händer, tiden kan skoja till det riktigt mycket om den är på rätt humör. Men det känns bra i alla fall, känner inte att jag måste veta, nu, nu, nu. Jag har inte bråttom direkt, även om ett beslut och en stämpel på det helt klart skulle förenkla tillvaron en hel del. Men jag trivs mer än bra här under min takfläkt i BA's 30graders natt. En sak är säker i alla fall och det är att BA var ett väldigt bra beslut! Litar på att nästa beslut blir minst lika bra, och hur som haver inkluderar det i alla fall minst 2 månader till här. För det här gången ja!

Är de inte klara snart?

Sådär, nu har jag nyktrat till på konstiga känslor, men ska alldeles strax berusa mig igen... Måste säga att jag är väldigt nöjd med livet just nu, förutom att argentinarnas favoritsysselsättning är att demonstrera och jag bor på den absolut populäraste gatan för detta. Vet inte i hur många timmar jag lyssnat på trummor och kampsånger nu? Tror fan till och med att de höll på medan jag napade, och det är ju inte speciellt ljudisolerat här kan jag meddela. Men man blir ju imun. Bilder kommer när jag orkar sätta in minneskortet i datorn! En jävla massa andra bilder borde också komma upp snart. Jag jobbar på det!

Hög på drömmar

Har precis tagit ett litet nap eftersom det inte blev så mycket sömn inatt, hehe, och jag definitivt kommer behöva det inför ikväll. Men jag har drömt så mycket olika och KONSTIGA saker att ni anar inte. Får inte ens ihop det i mitt huvud, så jag känner mig så sjukt konstig just nu? Haha, tänk vad 2 timmar sömn och drömmar kan göra med en. Känner mig så jävla konstig nu bara, kan inte ens förklara! Vem fan drogade mig när jag sov?

Hittar man det inte, hittar man något annat

Just nu har jag INGEN som helst aning om vad, eller hur! jag gör nästa vecka ens. Jag lever i ett ständigt moln av att göra planer! Men nu lever jag verkligen upp till mitt namn, my plan no plan, mer än någonsin i alla fall! Det var ju min plan, och har man inte allt helt klart för sig kan det ju bli aningens komplicerat emellanåt. Å andra sidan finns det ju en charm i det också. Även det är en konst man måste lära sig! Jag kanske har gått igenom liknande erfarenheter förut, men det har aldig erbjudits ens i närheten så mycket valmöjligheter som nu. Allt har alltid varit mer eller mindre planerat, och det största besluten jag behövdt ta var egentligen bara att åka! Situationen nu är verkligen grymt annorlunda, men måste ändå säga att det går framåt. Så länge jag är vid gott mod är jag nöjd! Livet är så fullt av möjligheter, konsten är bara att välja rätt och hitta dem innan det är för sent...


Julia och Julia


Detta är vad jag ska roa mig med ikväll, sedan blir det utgång med genierna bakom spektaklet... ;-)

Sabbade planer

Hur kunde det INTE finnas tomater? HUR? Nu vet jag inte vad jag ska äta... haha

Lite Uruguay?

Funderar på att resa lite, känner att jag behöver lite semester! Fly storstads livet lite, chilla lite på nån strand, kanske surfa lite. Fira nyår i lite bikini, sola lite. Ja bara lite alltså, för att sedan återvända i januari och plugga lite. De här volontärtramset tror jag att jag skippar alltså, finns fan inga vettiga alternativ!

Fan vad det tar tid att ta reda på information egentligen...

De svåra frågorna i livet

Ska jag köpa en ryggsäck eller ny resväska? Vet ju inte om jag ska resa runt eller inte? Kanske då det är läge att avvakta. Har ju som tur är lite tid på mig! Och i värsta fall kan jag kanske? återvänta hem med min numera handikappade resväska. Eller så slår nån jävel bort ett till hjul och sprickan leder till att hela skiten går mitt itu så att mina trosor kommer ut en och en på bagagebandet? Om jag nu får med mig några trosor hem i över huvud taget, de kanske blir bortprioriterade i övervikten. Nej, jag har sagt det förr, livet är då inte lätt.

It's all about learning how hard life is ;-)

Ne, tror jag ska sätta mig på terassen och dricka mate (argentinskt grönt te typ) och filosofera över livet. Kanske härbärgera lite, som Kristin så fint introducerade. (Jag lär mig mycket nya ord när jag är ute och reser. Luttrad av Mamma när jag var i Brasilien, och nu härbärgera av Kristin i Argentina. Ljusa, fina ord.)

Varning för lång diskussion ;-)

14:39

nice ;)

hur hittar man ostraighta människor ?

14:39

hahaha

enkelt

lol

14:40

alla jag ser utågår jag från att vara hetero

hur vet man liksom

hur visste ni ?

14:40

ne men har redan en svensk gaypolare här...

14:40

frågade du ba lr va fan ?

14:40

så genom henne

sen random råkade jag träffa en klasskompis till min hostelpolare

amerikan dock

sen finns de ju gayklubbar...

ibland bara kommer de på tal

sen ståre ju på vissas fb

haha

14:41

jaha va trevligt ..

oj så vissa skyltar så mkt?

14:41

hahah

ne

14:41

kanske bäst att jag skriver att jag e straight för att vara på säkra sidan

14:41

men man kan ju fylla i "interested in"

haha

14:41

aaa juste de e sant

14:41

ja ha de på din status varje vecka ****** STRAIGHT

hahahaha

14:41

hahaha ****** = straight

14:41

precis

14:41

as nice

fett töntigt

haha

14:41

varför inte liksom

hahahahahah

ja

ja gillar inte skylta med det direkt

why liksom

14:42

why not ? :P

14:42

alla straighta gör de ju inte :p

14:42

nej de sant .. men ni har ju föfan en parad!

14:42

VI?

hahah

14:42

eller ni och ni

14:42

hörredudu

14:42

haha aa precis

14:42

hahah

14:42

nej men asså bi och homo

de har en parad

14:42

räkna inte in mig i nån motpol nu va

14:43

det har inte de straighta

14:43

haha du e så rolig

du anser förmodligen att straighta är lika förtryckta som män? eller hur

hahaha lilla ******

14:43

jag anser inte att män är förtryckta ? haha

14:43

du sa de till mig förut :p

14:43

förstår vad du menar men nej det gör jag verkligen inte

va !?

14:44

hahaha ja att man bara fokuserade på kvinnornas förtryck när männen va minst lika förtryckta och därför ytterligare förtryckta :p

hahaha

14:45

jag tycker alla får göra preci vad de vill med samma förutsättningar som alla men jag tycker det e fel approach att ha en parad till exempel med alla färger och måla hetersexuella i svart och grått .. tycker också de e fel approach att starta gym för endast kvinnor tex medan det e diskriminerade att starta ett gym endast för män

nej fan

jag jobbade på årets pridefestival

på bi-vagnen

haha

14:45

haha VA?

14:46

ja :D

14:46

rolig du

äh färgerna e ju bara en symbol?

14:46

precis .. regnbågens alla färger = homosexualitet och bisexualitet
svart, vitt och grått = hetersexualitet

14:46

HAHAHHAHAHAHHAHAHAH

du e för rolig

14:47

men det blir ju så

men vadå --

14:47

hahah neeeee

http://sv.wikipedia.org/wiki/Regnb%C3%A5gsflaggan

14:47

tycker de e fel approach.

14:48

du har så lätt att måla allt i svart och vitt

läs istället vad de står för

de står inte för homo bi

och att resten skulle va ngn motsats

hahah

14:48

nej det säger jag inte men BLIR så

14:48

de e verkligen inte så man menar

14:48

mans er det ju så

kolla på hakkorset

14:48

hhaha nej jag gör verkligen inte det

14:49

idag symboliserar den nazism men urssprungligen e den från en egyptisk solgudinna

ursprungligen va den inte så, men då den använts i det syftet så blir den sedd så

14:50

de går inte ens att jämföra

isf kan man säga att allt som inte är hakkorset symboliserar allt som inte är nazism?

finns ingen koppling tyvärr

hahaha

14:52

hahahhaha nej!?

det handlar ju om vad man använder saken i fråga i för syfte ?

14:52

men SYFTET är ju inte att påstå att alla homos är färgglada och alla heteros gråa och svarta

hahahahahahah

de blir inte så heller

de e bara en symbol

14:53

nej, men den uppfattningen är lätt att ta till sig

14:53

och säger ingenting om ngn motsats

hahahah duja

du är fan känslig

hahaha

14:53

en sak behöver inte demonstrera en motsats för att kunna förespråka en uppfattning

haha nej

14:53

du sa ju det

14:54

nej bryr mig inte

säger bara att om JAG va gay och ville slåss för ett "jämlikt samhälle" hade jag haft en helt annan approach

14:54

att EFTERSOM man använder regnbågen som symbol för homos, så PÅSTÅR man MOTSATSEN - att heteros är svarta

hahahah

14:54

neej

14:54

vad är motsatsen till hakkorset då?

14:54

lr ja

man PÅSTÅR inte som jag skrev, utan den uppfattningen är ganska vanlig

14:55

de va du själv som sa de

14:55

en cirkel

haha nej skoja

ja men ta mig inte för orden

14:55

haha jag har aldrig hört den uppfattningen

14:55

du förstår ju vad jag menar

14:55

ja men jag tycker det är löjligt och kan inte alls jämföras med uppfattningen av hakkorset

14:56

haha nej men principsaken !

jag jämför det ju verklligne inte med hakkorset

!

säger ju bara att samma princip kan appliceras på hakkorsfenomenet jag precis demonstrerade

14:56

du gjorde ju de

haha

neee för hakkorset HAR ÄNDRAT betydelse

regbågsfärgerna har inte...

där handlar det bara om en uppfattning

14:56

över historien ja ..

tror du inte att rengbågsflaggan i sinom tid kommer att representera the ay community

14:57

den är en symbol för det ja

heterosarna får skylla sig själva att de inte va FÖRST

hahahahahah

skoja

http://sv.wikipedia.org/wiki/Regnb%C3%A5gsflaggan

Den står för för stolthet och mångfald hos homosexuella, bisexuella och transpersoner. Regnbågsflaggan står även för respekt för medmänniskor och tolerans.

14:59

Regnbågsflaggan står även för respekt för medmänniskor och tolerans.

det betydde den ursprungligen

men nu

Den står för för stolthet och mångfald hos homosexuella, bisexuella och transpersoner. Regnbågsflaggan står även för respekt för medmänniskor och toleran

14:59

hahaha säger fortfarande inget om att heteropersoner är gråa och svarta

inte ens i närheten

15:00

Liknande flaggor används i Sydamerika som en symbol för indianerna där och i Italien som en fredssymbol. Dessa flaggor är dock inte helt lika den regnbågsflagga som HBT-rörelsen använder. Även i USA har liknande flaggor använts med andra betydelser tidigare.

neeeeeeeeeeeeeeeeeeej

met det finns ju 2 sidor av ett mynt lr hur ?

jag säger att den uppfattning är lätt att ta till sig

15:00

nu snackar du om motsatser igen som du sa att du inte gjorde förut?

15:01

NEEEEEEEEEEJ

haha

15:01

haha

jo ett mynt har två sidor

............

15:01

om jag säger att färgen vit representerar DET GODA I LIVET

vilken färg blir då automatisk I DIN UPPFATTNING färgen för det onda ?

15:02

ah men dåså... jättebra... heterosarna representerar svart och vitt sa du ju då? jättbra de representerar de goda i livet

det är väl jättebra?

hahaha

15:02

svart och grå

15:02

vit skrev du förut

hahaha

15:02

KAN MÅNGA LÄTT UPPFATTA DET SOM

nej grå

menade grå

15:02

haha

15:02

men du förstår ju principen !?!?!

15:02

ah förlåt men den tolkningen e störd

hahaha

berätta då för mig historien om hakkorsets motsats och vad det representerar tack

15:03

jag säger inte att jag gör det för jag vet vad flaggan representerar

Svastikan har mångtusenåriga traditioner i delar av Asien, bland annat Indien och Japan, och är alltjämt populär där. I indisk och persisk kultur är den en uråldrig symbol för solen samt Mithra. Den förekommer som heraldiskt vapen för flera japanska adelsätter. Den används exempelvis likaså inom hinduismen och den tibetanska religionen såsom lyckotecken.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Svastika

tänker inte du nazzism när du ser den ?

samma sak som regnbågsflaggan s¨å tnäker man homosexualitet när man ser den .. borde man egentligen inte tänka på vad den ursprungligen betydde och inte vad den använts i för sammanhang?

15:05

det betyder fortfarande det

15:06

den förerspåkar sexualitet .. är inte det alla sexualiteter? den förespråkar jämlikhet? borde inte det då va alla?

15:06

jag förstår vad du menar... me du kan fortfarande inte snacka motsatssnacket

vad är motsatsen till hakkorset?

15:06

inte bara homosexuella

haha de finns inten motsats

nej du fattar vad jag menar

15:06

den förespråkar ALLAS jämlikhet

15:06

ändå representerar den homos?

15:06

men homosexuellas rättigheter är inte riktigt lika bra världen över vettu

15:07

nej, då ska man ha en parad för ALLA så ALLA kan fira jämstäldheten ..

15:07

i uganda publicerade man en artikel med 100 homosar och uppmuntrade folket att DÖDA dem

de e jättemkt heteros som är med i paraden

15:07

ja jag va ju de t ex

15:07

den heter PRIDE - stolthet för att man är den man är och alla är olika

den är för alla

15:08

aa men framförallt gay communitin lr hur +

15:08

ja eftersom den ÄR UTSTICKANDE

och en minoritet

15:08

deras vagnar dom de åker me står det massa saker på, menar du att jag får fixa en egen vagn som det står "straight and proud"

15:08

som i stora delar av världen blir dödad

15:08

15:08

absolut de skulle du få

15:09

det va några som itne fick de i sommras

15:09

inte?

vilka då

15:09

de sa att pridefestivalen i synnerlighet va för the gay community

en bekannt till mig va "halvt med" att organisera

men "de fick inte plats"

15:09

ja i synnerlighet ja... de finns massa saker för olika sorters människor

15:10

varför ?

15:10

rockfestivaler för människor som gillar rock

där släppet de inte in dansband t.ex.

oj hoppsan de va lite diskriminerande mot dansbanden tycker jag......

15:10

jaha ? och en festival som förespråkar jämlkhet bland könen ska vara för gays då lr ? per automatik ?

15:10

haha ne

men den förespråkar de bland annat

15:11

men UPPENBARLIGEN så va de ju lite så i sommras ?

15:11

va nej?

alltså ****** se inte allt i SVART och VITT

du hakar upp dig på allt alltså

de e en kul grej

15:11

detsamma ;)

15:11

som uppmärksammar en minoritet som PÅ MÅNGA PLATSER I VÄRLDEN skulle bli massmördade om de gjorde ngt liknande

give them a break

hahaha

ne jag har inte hakat upp mig på ngt

jag tycker de e en bra ide

15:12

jag tycker de e fel approach :p

15:12

WHY?

ska alla homos sitta hemma och inte få festa lr?

15:12

har ju precis förklarat det ? haha

15:12

hahaha

ne

15:13

? klart de får festa överallt som alla andra ?

15:13

jag godtar inte den förklaringen

dåså

15:13

finns de nån klubb som itne släpper in homos lr +

15:13

de har en vecka per år... heterosarna har 51

finns de säkert

många klubbar på stureplan släpper inte in fula människor

haha

15:13

vadå heterosarna har 5 ?

15:13

haha ja

finns ju hur mkt andra festivaler som helst

ja vi lever i ett heteronormativt samhälle?

15:14

51*

ja? och de leder till att alla andra dagarna e de straightas dagar

15:15

hahaha

men haka inte upp dig så mkt

finns ju internationella kvinnodagen oxå

å fars dag

å mors dag

give it a break

15:15

internationella mansdagen

e de alla andra dagar av årets också lr ?

15:15

ja för alla andra dagarna är mans dagen ;-)

yep

HAHHAHAHA

å alla som inte är far och morsdag är barndagen

många varje år

fin tanke

15:17

bara töntigt att se de så

15:18

:*

så vad tycker du? att vi ska lägga ner prideparaden för det är fel approach?

då tycker jag vi kan lägga ner jazzfestivalen oxå... de e lite fel approach tycker jag.. förespråkar bara jazzmusik liksom..

15:19

om jag fick bestämma så ja

va ite dum ..

15:19

exakt samma sak

haha

15:19

verkligen itne

ska äta iaf

kommer snart

15:19

lägg ner alla festivaler som förespråkar bara en specifik grej

och blanda ALLT

så finns de inga mötesplatser för likasinnade människor

skippa olika linjer på gymnasium och universitet oxå

blanda allt bara

15:20

nu e du bara fum

15:20

alla måste lära sig allt

haha ne det är exakt samma sak

låt de ha sin prideparad

de e roligt

bra sätt att träffa folk på

de e ju inte bara parad

de e massa fester och seminarium och allt möjligt

let it be

15:22

så lovar jag att lämna jazzfestivalen ifred

 


¿Dónde estáááááás?

Ytterligare en? Tre på en vecka? Som också tänkte försvinna eller? Var kommer alla ifrån? Jag förstår ingenting, men fortsätter, naiv som jag är, ta emot och tacka och buga. Varför inte ifall att liksom. Fast fortsätter det såhär kommer hela min existens transformeras till ett sånt här ---> ? <--- det är jag i och för sig rätt van vid, så varför inte egentligen liksom. Kan inte göra mycket mer än att skratta, för grubbla tänker jag inte i alla fall!!

Nu ska jag och säga hejdå till wifey 1 som åker inatt! =( ?

Forsta parkett

JAVLA internet alltsa. Jag ar javligt talmodig nar det kommer till det mesta (eller ja kan diskteras), men inte nar det kommer till sega datorer och fuckade internetuppkopplingar. Jag erkanner, jag blir galen. Det ar nastan sa att jag kastar datorn fran balkongen, men det ar massa manniskor dar nere och en tangoshow. Vill ju inte skada nagon.

Det återstår att se

Är argentinare, eller alla bosatta i det här landet, jävligt bra på att snacka skit? Det återstår att se. 2 timmar to go. Nu ska jag äta middag med min roomie och mina nya adoptivbarn i alla fall! Tror aldrig jag sett så söta barn i hela mitt liv.

"You little crazy swede you have balls of steel"

Balls, Bella, balls...

Betty Good Luck ??

Sådär, nu har jag snott tillbaka min mail! Den vidarebefodras här med inte längre till betty_goodluck@yah**.com, jag bor inte längre i Uganda och kommer inte besvära er med fler mail på dålig svenska om att jag befinner mig i västafrika och behöver pengar!

Men pengar får ni gärna ge mig ändå! ;-)

Gissa aktiviteten


Den som gissar rätt får en hemskickad på posten! ;-)

Väldigt svårt var ordet(en)

Nej, den här världen är för sjuk. Nu går jag och lägger mig. Hej hopp! Jag har faktiskt väldigt svårt för den, väldigt. Det är min svaghet. Jag vet inte om jag kan leva i en sån här värld. Jag blir väl dock så illa tvungen, så bara att hitta ett sätt. Finns inte direkt någon annan utväg, jag tänker inte avsluta det hela direkt. Det är jag alldeles för nyfiken för, men jag har som sagt VÄLDIGT svårt för allt det här, världen alltså. Visst jag kan skita i allt annat och köra mitt race, men har väldigt svårt att finna mening med det när majoriteten inte ens har den möjligheten. Jag är helt enkelt inte tillräckligt egoistisk. Och ju mer jag tänker på det, desto mer absurt blir det. Jag får sluta tänka helt enkelt, det är helt enkelt det som är lösningen.

Okej, det är inte så farligt som det låter men just idag, eller snarare ikväll, har jag bara lite ja, extra väldigt svårt för allting. ;-)

Mamma åker till Egypten imorgon

B - ja bli inte uppäten av en haj =(
M -
tips om att man skall klappa dom på nosen så blir de glada
B - hahahahhahahaha
M
- får se om det fungerar

??

Memories from KaixoSabine & Housewife 1 and Sabine & Housewife 2,3 and 4. ;-)

RSS 2.0