Varför i helvete

Att man aldrig blir nöjd, jag förstår faktiskt inte vad fan som är problemet. Jag har ju.. allt? Till och med planer, tankar, idéer. Jobb, intressen. Men inget seratonin? Nä jag fattar verkligen inte, men jag är inte värd det här, inte värd livet, att ha det så bra. Inte värd att vara så otacksam när jag har precis allt att vara tacksam över. Blir så jävla trött på mig själv. Nu skiter jag fan i de här, nu ger jag upp. Fuck *****.

One part of me is giving up
The other one knows that it never will


Brasil

Gud, fastnade precis och läste massa från Brasilien. Det var som om jag var tillbaka, där, för snart 3 år sen. Overkligt. Vill tillbaka. Säga hej, hälsa på i ghettot, sitta utanför affären i Cidade Olimpica. (Längre han jag inte). Men gud asså vilka grejer, vilken inlevelse. Det där måste bli en bok.

I'm free bitch

FREEDOM is a dish best served CHILLED! Vet inte om jag har fattat detta ännu, om jag kan förstå det. Det känns overkligt och så jävla självklart på samma gång. I'm FREE bitch... och nu kan jag göra EXAKT det jag vill. Inget kan hindra mig, inget kommer hindra mig. Det enda som fattas är du, fast du fattas egentligen inte. För du finns ju hela tiden, everywhere and in everyone. You keep looking up, why don't you look around you? I am everywhere, yes I am now. I am da rock, I am da sand, I'm the girl, I'm the man. I am everything and I'm everyone. Look around you, look with love. <3

RSS 2.0