Utlös krockkuddarna för fan

FAN, hade inte Magic System spelat på fredag hade jag fan åkt till Turkiet imorgon för 998 spänn.

Folk har ju storhetsvansinne

"Tror hon själv att hon kan få mig eller. - Vem tror du att du är egentligen själv då?"

Hon dog 2007

En stor sorg den upptäckten jag precis gjorde. Min framtida fru dog 2007. Det heter egentligen jag upptäckte såklart en ny reggae/dancehall artist (tack gud för att du fortfarande ger mig nya) men hon dog i en bilolycka på Jamaica mitt i karriären. Det gör seriöst ont i hjärtat. Ah, en riktig kvinna det där. Fick mig till och med att tycka att danska är sexigt, och då har det gått riktigt långt. Reaggae på danska liksom. Nä, jag vet då inte vad det har gått och blivit av mig. Tycker att kanadagässens ungar utanför på gräsmattan är helt bedårande söta, blivit jättekänslig mot blod och våld och seriöst sörjer en artist jag precis upptäckt. Hur ska detta sluta? Well, Natasja R.I.P. i alla fall, nu ska jag lyssna på din danska platta (och alla andra också)!

Ibland får jag konstiga idéer

Ukraine, Georgia, Armenia and Azerbaijan?

Funny and odd, but beautiful!

It's interesting to have someone from outside seeing your city and country for the first time. Without forcing it I'm trying to look at it all through their point of view. Noticing how it is without accustomed interpretation. I can't find words for how interesting it is. But, it's a damn Beautiful city we live in! And swedish people are... funny and odd! There's no such word in english - lustiga!

Så kan det låta

Jag ju inte låta bli att tycka att det är aningens ironiskt att till och med gayvärlden ser ner på queervärlden. "Bort med det där queertramset. Ut med pirogerna och smågodiset och in med 5 sorters champagne! Så att vuxna människor vill gå dit."

Känner du igen dig?

"Här har ni en glad och pigg tjej i sina bästa år. Vet kanske inte riktigt vad hon söker men skicka. Nej fel. Söker en som inte kollar på l-word och surfar på qx. Du ska vara testad för alla könssjukdomar för jag är hypokondriker. Du  ska inte vara uteliggare eller arbetslös och måttligt idrottsintresserad. Lagom tjock."

Intresserade kan höra av sig till mig så förmedlar jag kontakten ;-)

Madrid <3

Oj, var inte beredd på att det skulle vara såhär deppigt att komma hem till Sverige igen för andra gången (på två veckor). 5 grader och regn, det snöade imorse, satt bredvid riktiga chartertanter på planer och en bebis skrek hela vägen. Mina böcker har inte kommit och jag måste plugga ihjäl mig (dålig kombo), flytta ur mina bananlådor och hitta någon charm mitt i allt det här. Tänkte börja med att hitta charmen. En sak är säker i alla fall och det är att jag aldrig ska bli någon chartertant.

RSS 2.0