Skumt med skum

"Jag har fan aldrig vart på ett skum party. Det är ju skumt."

Hej och välkommen till Psykakuten

Om du är tvångmässig, tryck 1 om och om igen.
Om du är underordnad, be någon att trycka 2.
Om du har flera personligheter, tryck 3, 4, 5 och 6.
Om du är paranoid, kan du enbart låta luren ligga av. Vi vet vem du är och vad du vill och kommer att söka upp dig inom den närmsta timmen.
Om du är schizofren kan du bara lyssna på den lilla rösten i ditt huvud som kommer att säga vilket nummer du ska trycka på.
Om du är mano-depressiv kvittar det vilket nummer du trycker på. Ingen kommer att svara ändå.


Everything is possible, everything.

Just nu har jag en lite lätt fladdrande känsla av att mina viljor krockar. Jag vill så mycket och samtidigt "passa på" när jag ändå är "fast". Nej nu dyker den där känslan av att livet är för kort upp igen, men det är det inte. Allt är möjligt, allt.

Samtidigt som en liten röst där inne säger att du får nog välja... men nej jag vägrar!

Ooops.. No turning back

Ojdå, det var typ nästan verkligen inte meningen det jag precis råkade göra. Men måste ändå erkänna att jag gillar känslan av när sidan kommer upp. No turning back. Det stillar men ändå ruskar om mitt spontana sinne...

Sluta drömma, börja lev?

Längtar till dagen jag kan turkiska... Men nu hemtenta, just ja! Så var det..

Nervositet? Positiv energi

Mitt hjärta slår små volter där inne.

En beställning till universum, tack!

Någon rolig? Ska det va så mycket begärt?

Tågberusning

Alltså vad är grejen med det här med tåg, jag är alltid överlycklig så fort jag sitter på ett tåg. Så nöjd påväg någonstans. Svävar på små rosa moln, det är nästan lite som ett berusningsmedel. Kanske skulle satsat på det här med att pendla i alla fall?

Dock förstår jag absolut inte hur SJ och/eller regeringen tänker när det är billigare både med flyg, buss och bil. Det är nästan ett skämt... Varför tar ingen tag i det? Ska man verkligen behöva bli politiker också?


Källan

Man behöver inte vara så värst djup för att hålla på med det här med tarotkort. Det regnar ute och efter en kort tids funderande över hurvida jag ska ge mig ut på äventyret eller krypa upp i soffan med min efterlängtade kursbok, drar jag lite halvspontant sådär ett tarotkort. Det talar såklart direkt om för mig vad jag ska göra: "Så antingen du påbörjar något nytt och behöver inspiration just nu eller om du just avslutat något och behöva vila, gå till Källan. (Kan detta vara det planerade äventyret?) Den väntar alltid på dig, och du behöver inte ens gå hemifrån för att hitta den."

Kortet röstade för soffan med andra ord.

Jag skrattar så jag gråter...

...och ni som känner mina katter kommer göra detsamma. Är i Stockholm över helgen och myser hemma hos mammi. Drar affirmationskort för katterna...

Hanna (som ligger på en kudde i mammas knä) - Jag vilar i kärlek
"Jag ligger trygg och avslappnad, vilande i ett hav av kärlek. Jag väljer att känna att hela världen består av kärlek, en universiell känsla av ovillkorlig kärlek, en kärlek utan början och slut, en kärlek som fyller mig med kraft och harmoni och mod och ännu mera kärlek.
En outsinlig källa av kärlek och acceptans, min att vila i och ösa ur, så att jag kan sprida denna känsla vidare i världen."


Jag dör av skratt...

Lova (måste upplevas på plats) - Jag unnar mig att njuta av livets skönhet
"Jag stannar ofta upp en stund här och nu och njuter av det som når mina sinnen.
Jag kan skönja skönhet i allt jag ser och lägger märke till hur skönheten påverkar mig, hur min själ njuter av att omringas av vackra ting.
Ibland kan jag se och känna livets skönhet i mitt innersta väsen (hon är ju från yttre rymden).
Jag njuter av själva livets ändlösa skönhet."


Jag skrattar så jag gråter... när Mamma drar nästa...

Torsten - Jag accepterar mina känslor
"Jag accepterar känslorna, som kommer och går. Jag kan uppskatta det som de vill lära mig.
Jag lyssnar på dem och tar dem på allvar. Agerar på dem om jag känner att det behövs. Sedan släpper jag dem fria och återgår till det harmoniska sinnestillstånd som jag valt att leva i.
Jag njuter av mina positiva känslor av lust, energi och glädje, och arbetar aktivt med att låta min dag genomsyras av dem."


Jag skrattar fortfarande så att jag gråter. Kanske dags att dra tarot kort nu?

RSS 2.0