Räven

 
List, sexualitet, skapande. Precis som prärievargen är räven förknippad med magi och övernaturliga krafter. Räven anses vara en länk mellan människornas värld och andarnas.

Står för slughet, observation och instinkt. Förstå livet och du kommer att bli fri. Låt dig inte luras att tro att det finns någon hierarki inom din upplevelsevärld. Det du behöver veta är att du inte är ett offer i denna värld och att du inte ska göra dig till ett!

Du är en nattmänniska och är oftast mest produktiv och kreativ på natten när andra sover. Du är en duktig observatör, har alltid ögonen på andra, noterar det som sägs precis som det som inte sägs, och på grund av detta kan du vanligtvis känna på dig vad som är på gång att hända. Du är en utmärkt förälder eller föräldrafigur - mycket vårdande, beskyddande och samvetsgrann. Du är kapabel att smälta in i miljön så att du nästan är osynlig; och genom att anpassa ditt kroppsspråk, vokal karaktäristik och det du hör, så kan andra som känner dig kanske inte alltid känna igen dig först. Du överraskar alla ibland genom att komma på obskyra men kreativa lösningar på problem.

Räven förknippas med natten och dess magiska krafter. Då den lever både i ljus och mörker har den kontakt med båda världarna. Den har en nära relation med feer och småfolk. Räven har förmågan att kamouflera sig och smälta in i sin miljö. De kan anpassa sig och framstå som den de behöver vara i den givna situationen. De rör sig obemärkt och kan gå obemärkt förbi. De byter helt enkelt skepnad. Räven är intelligent, uthållig och har förmågan att överlista både sina fiender och sina byten. Den har styrkan att komma ur obehagliga situationer helt obemärkt och tyst. Räven kan lära dig att se bortom ditt ego och upptäcka andevärlden. Den kan lära dig att lyssna intensivt, så intensivt att du hör andarnas viskningar.

Människor med räven som kraftdjur är kraftfulla, utåtriktade och oförutsägbara. De kan vara tysta observatörer, smälta in i sin omgivning och röra sig obemärkt när så behövs. Med räven som guide har de förmågan att använda sina instinkter och kreativa energier. De är kreativa problemlösare och tänker utanför boxen. Men de kan också få ett infall och vara väldigt flyktiga och ändra sig helt plötsligt. De är smidiga och snabbtänkta.

Har räven kommit in i ditt liv ber den dig att stanna upp och reflektera över en situation där du är i blickpunkten. Ta ett steg tillbaka, observera noggrant alla detaljer innan du tar nästa steg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0